lauantai 10. lokakuuta 2015

Catch and release - kohtaaminen

Catch and release on tehokas tapa löytää ihminen krantulle ihmiselle.

Kun näet sinua kiinnostavan ihmisen, houkuttele hänet luoksesi. Otiksi sopii paljas pinta, rahakas olemus tai täydellisyys eli sinä.

Tsekkaa saaliin mitat ja laatu. Jos eivät täytä sinun korkeita laatuvaatimuksiasi, niin päästä saalis vapauteen, vaikka se olisikin halunnut olla saaliisi. Tämä on niin hauskaa ja helppoa, sillä kaikki kelpuuttavat sinut ilomielin, mutta sinä et oikein löydä tasoistasi seuraa.

Jotkut tietämättömät saattavat luulla, että tämä menetelmä satuttaa ihmistä. Mutta he ovat luuloineensa täysin väärässä. Catch and release- kohtaaminen on täysin kivuton tapa tsekata tarjonta. Saalis ei kärsi missään vaiheessa.

Säästät kallista aikaasi, kun et käytä sitä turhiin ihmissuhteisiin. Tässäkin lajissa harjoitus tekee mestarin. Harjoittele siis ahkerasti ja kohta huomaat, että pyydystäminen ja laaduntarkastus sujuu muiden toimien ohessa. Sinun ei siis tarvitse keskeyttää esimerkiksi shoppailua tai perskarvojen trimmausta kohtaamisen ajaksi. Kaikki hoituu samalla kertaa ja aikaa jää itsestä nauttimiselle.