maanantai 25. tammikuuta 2016

Voimaherkku ylämäkeenElämä on välillä pelkkää ylämäkeä, ainakin se tuntuu siltä. Voimat hupenevat, hyydyt henkisesti ja fyysisesti. Ennen kuin ryntäät terapiaan, niin kokeile tätä helppoa voimaherkkua. Jos et jaksa tätä tehdä, pyydä ystävää tekemään. Ammattiauttajan luokse on varmaan aiheellista mennä, jos et jaksa, eikä ole ystävää. Tosin ammattilainenkaan ei tätä herkkua viitsi tehdä, sillä aika menee siihen, kun istutte ja pohditte, että miltä sinusta nyt tuntuu. Voit tietenkin vastata, että "paskalta tuntuu, mutta varmaan vähemmän paskalta, jos saisi voimaherkkua".  Voisitte yhdessä tehdä sitä molemmille ja jutella tehdessä ja nauttiessa. Terapiaa parhaimmillaan.

Aineet: Mustikkaa, vadelmaa ja banaania yhteesä 1,5 dl. Vanilliinisokeria 1 rkl. Kaakaojauhetta 1 tl. Maitoa 2 dl. Liivatelehti.
Voit käyttää ammuumaidon tilalla jotain feikkimaitoja soijasta, mantelista, kaurasta vai mitä näitä nyt on. Tosin tölkkimaitokin on feikkimaitoa.
Liivatelehden voi jättää pois, mutta jos käytät, niin muista: Ensin lehti runsaaseen kylmään veteen lillumaan noin 5 minuutiksi, sitten lehdestä vedet pois ja siirtyminen vähäiseen (1 rkl) kiehuvaan veteen. Älä enää keittele, vaan sekoittele huolella. Jäähtynyt neste lirutelleen ja sekoitellen muiden ainesten sekaan.
Aineet nautinta-astiaan (marjat kokonaisina, banaania pilkottuna), liivatelirut sekaan, jos niin haluat. Annos jääkaappiin joksikin aikaa. Nautitaan kylmänä.