lauantai 28. marraskuuta 2015

Väkivalta lisää väkivaltaa


Poliisihallitus tiedottaa: "Noin 10 turvapaikanhakijaa epäiltynä raiskauksesta tänä vuonna".

Julkisuuteen niistä on tullut muutama. Tämä on ilmeisesti normaali käytäntö, sillä eihän kantasuomalaisten tekemistä raiskauksista tule julkisuuteen kuin murto-osa.

Kantasuomalaiset ovat saaneet seksuaalivalistusta, mutta osa heistä raiskaa silti. He tietävät, että miten naista tulisi kohdella oikein. He tietävät, että olemme tasa-arvoisia (ainakin lain mukaan). Silti he toimivat väkivaltaisesti.

Puhutaan siitä, että miehet raiskaavat, koska eivät ole harrastaneet seksiä pitkään aikaan. Ratkaisu siihen ei ole raiskaus, vaan käsityöt. Raiskauksella ei ole seksin kanssa mitään tekemistä. Raiskaaminen on äärimmäisen julmaa henkistä ja fyysistä väkivaltaa.

Vankilassa raiskaajat, erityisesti pedofiilit, ovat sitä alinta kastia. Heidän tekojaan eivät hyväksy paatuneimmatkaan rikolliset. Silti monet vapauduttuaan jatkavat samaa julmuutta.

Voiko raiskaajaa parantaa? Ei ainakaan väkivallalla, sillä väkivalta lisää väkivaltaa. Tieto ja valistus eivät auta, siitä ovat esimerkkeinä kantasuomalaiset raiskaajat. Jos tiedettäisiin, miten saadaan kitkettyä tällainen väkivalta, olisi varmaan jo ongelma hoidettu. Vai eikö ongelmaan ole vielä paneuduttu riittävästi? Onko sitä pidetty vähäpätöisenä?

Vankila ei ihmistä paranna, mutta raiskaus on tuomittava teko. Kyseessä on julma väkivaltarikos, josta tulisi saada pitkä tuomio. Uhrin haavoja se ei paranna kokonaan, mutta estää toivottavasti niitä tulehtumasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti