tiistai 24. marraskuuta 2015

Narkomaanisotilaat

Suurena uutisena kerrottiin, että sotilaat käyttävät kovia huumeita. Onko siinä jotain uutta? Jo 1940-luvulla sodassa loukkaantuneita hoidettiin tömäköillä kipulääkkeillä. Monet jäivät niihin koukkuun.

Kuuluisalla 60-luvulla sodittiin päihteiden vaikutuksen alaisena. Eiköhän samaa päihdelinjaa ole jatkettu siitä lähtien. Sotilaat tekivät silloinkin julmia tekoja, järjettömiä raakuuksia. Nykyään internetin valtakaudella, raakuuksia kuvataan ja näytetään koko maailmalle. Sitä käytetään julmana peloitteena. Viedään raakuudet ylimmälle tasolle. Ollaan niin sekaisin, että mikään julmuus ei tunnu missään.

Näillä narkomaanisotilailla on tulevaisuuden näkymänä joko kuolema tai elämä ihmisrauniona. Heillä ei ole siis mitään menetettävää. Siksi he ovat valmiita tekemään mitä vain. Sotaa ei lopeteta sotimalla. Sota saattaisi loppua kunnon ratsialla. Huumeet pois kaikilta. (Tosin ensiksi tulisi pitkä sota, kun yritettäisiin päättää, että kuka ratsian tekee ym.) No jos tämä satu toteutusi, niin sotimisesta ei saisi varmaan enää niin paljoa kiksejä. Ei tulisi sotimisesta oikein mitään hirveissä vieroitusoireissa. Loppuisi ainakin lyhyeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti