perjantai 4. joulukuuta 2015

Päivän oksennus


Tämänlaatuista oksennusta tuli tänään:

Tunnen oloni luottavaiseksi ja turvalliseksi. Suomea johtaa valioliiga. Kovasti kehuivat ennen peliä olevansa maalitykkejä, mutta hyytyivät pelin aikana. Mutta silti haluavat vielä ryömiä pallon perässä, nämä urheat kolme muskettisoturiamme: Laskutaidoton valtiovarainministeri, päätöksentekotaidoton pääministeri ja periaatteensa ulosheittänyt ulkoministeri. Annetaan heidän yrittää, sillä tärkeintä ei ole voitto vaan reilu peli. Ja reilu peli on heille luontaista.

Sinä suomityttö, päällystä nahkasi vaatteilla, mieluiten ylisuurilla. Kun olet muiden ihmisten seurassa, vältä katsekontaktia. Sen pitäisi olla sinulle luontaista, sillä me suomalaiset näytämme yleensä siltä, että maaperässä on jotain kiinnostavaa katseltavaa. Emme tietenkään näytä innostuneelta, mutta katsomme alaspäin intensiivisesti. Älä missään nimessä puhu, naura tai hymyile. Jos erehdyt hymyilemään ja samalla olet katsekontaktissa toisen ihmisen kanssa, on se selkeä viesti siitä, että olet reviiritöntä aluetta. Joku saattaa siis tulkita viestin näin. Hän olettaa, että sinua saa vapaasti suudella ja kähmiä. Suomipoikaa voit rauhassa katsoa silmiin ja hymyillä. Suomipoika ei tulkitse sinua väärin edes kaatokännissä. Suomaiset miehet ovat maailman lempeimpiä. Muiden maiden miehet ovat pahoja.
Kiellettyjen listalla on siis paljas nahka, puhuminen, katsekontakti, hymy ja nauraminen. Mutta muuten voit olla oma itsesi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti