Jos päätät tehdä 30 juustokakkusta, niin tarvitset:
180 g tuorejuustoa
500 g maustamatonta rahkaa
1,5 dl steviaa
200 g kaurakeksejä (murskaa ne)
230 g voisulaa (siis sulata voita)
4 dl kuohukermaa
3 dl appelsiinimehua (puristele appelsiineja)
13 liivatelehteä
30 puolukkaa
30 muffinsivuokaa
Vettä
Jääkaappi tai joku muu kylmä paikka
Hella tai mikroaaltouuni tai nuotio tai joku muu vastaava
Kattila tai mikroastia
Astia, jossa ainekset mahtuu yhdessä sekoileen
Kapine, jolla voit sekoittaa
Vatkain
Jokin jolla voit mitata tai sitten vedät mututuntumalla ja yllätyt iloisesti tai sitten et
Toiminta:
Sekoita keksimurut ja voisula. Levitä seos vuokien pohjalle
Laita 13 liivatelehteä kylmään veteen
Sekoita tuorejuusto, rahka ja stevia
Laita 10 liivatelehteä tilkkaan kuumaa vettä
Vaahdota kerma
Tee noista kimppa ja sekauta ja lisää sitten seos vuokiin (3 liivatelehteä jäi vielä odottaan vuoroaan)
Anna vuokatuotosten jähmettyä jossain kylmässä esim. jääkaapissa puolisen tuntia
Kuumenna tilkka appelsiinimehua, heitä ne kylmissään odotelleet 3 liivatelehteä kuumaan mehuun. Lisää sitten loput mehut ja anna hieman jähmettyä ennen kuin lättäät seoksen vuokiin. Somistele puolukoilla
Ja valmista tuli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti